Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον! Fact! Πάμε να ανακαλύψουμε μερικά ακόμα;

13/10/2022

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον! Fact! Πάμε να ανακαλύψουμε μερικά ακόμα;

Τί γίνεται όταν μπαίνεις σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Κάνεις τον κόσμο πιο “πράσινο”! Είναι γνωστό ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και επιλέγοντας τα βάζεις και εσύ το δικό σου λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για ένα πιο καθαρό οικοσύστημα! Αλήθεια, ήξερες ότι τα ΗΑ:

1.    Ελαττώνουν την υπερθέρμανση του πλανήτη;

Δεν απαιτούν το σύστημα των μηχανών εσωτερικής καύσης και ως αποτέλεσμα τα ΗΑ δημιουργούν μικρότερη θερμική επιβάρυνση!

2.    Δεν παράγουν κανενός είδους ρύπους εξάτμισης;

Προκαλούν την ελάχιστη δυνατή ρύπανση σε μακροχρόνια βάση! Αυτό βέβαια υπό τον όρο ότι η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούν πηγάζει από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

3.    Η στροφή στα ηλεκτροκίνητα είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις!

Ξεκινώντας το 2024, το 1/4 των νέων εταιρικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης που ταξινομούνται θα πρέπει να είναι αμιγώς είτε ηλεκτρικά είτε υβριδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξωτερικής φόρτισης. Α, και οι ρύποι δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα 50γρ. CO² /χλμ! Σίγουρα μία καλή ευκαιρία να εξερευνήσεις το Chargespot Business.

4.    Αυτο-φορτίζονται κιόλας!

Ο σχεδιασμός των ηλεκτροκίνητων οχημάτων γίνεται έτσι ώστε όταν επιβραδύνουν να αυτο-φορτίζονται, πράγμα που βελτιώνει τον δείκτη κατανάλωσης, ενώ όταν είναι σε στάσιμη κατάσταση δεν καταναλώνουν ενέργεια. Έτσι σου εξοικονομούν και χρόνο και ενέργεια! 

Μπορείς λοιπόν να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, και να της δώσεις ταυτόχρονα πιο οικολογικό χαρακτήρα, κάνοντας τη δική σου στροφή στην ηλεκτροκίνηση! Πώς; Με το Chargespot φυσικά!