Νέες συνεργασίες για το Chargespot!

7/4/2022

Νέες συνεργασίες για το Chargespot!

Στη WATT+VOLT συνεχίζουμε να ακολουθούμε ανοδική πορεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επενδύοντας σε σταθερή βάση στην πράσινη ενέργεια με νέες συνεργασίες για το δίκτυο Chargespot. Με γνώμονα τη τοποθέτηση φορτιστών σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων οι οποίοι μπορούν μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής να βρουν τον κοντινότερό τους φορτιστή ώστε να “γεμίσουν” τις μπαταρίες τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όπου και όποτε το επιθυμούν.

Αυτή τη φορά επεκτείνουμε το δίκτυο Chargespot με νέες προσθήκες φορτιστών σε πρατήρια βενζίνης και σημεία ελέγχου ΚΤΕΟ. Συγκεκριμένα, στα νέα μέλη του δικτύου μας συγκαταλέγονται τα πρατήρια Kaoil - Sira Oil στη Θεσσαλονίκη και Kaoil - Εδιάρογλου στην Άφυτο Χαλκιδικής, και τα ΙΚΤΕΟ Πιερίας στην Κατερίνη, ΙΚΤΕΟ Σπυριδόπουλοι ΕΟ Σερρών στη Δράμα και ΙΚΤΕΟ ΕΚΗΒΟΛΟΣ στην Ιστιαία Ευβοίας. Με τις συνεργασίες αυτές, δίνουμε στους οδηγούς την ευκαιρία να συνδυάσουν τους απαραίτητους ελέγχους για το όχημά τους με τις έξυπνες φορτίσεις, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητά τους ακόμη περισσότερο!

Στη WATT+VOLT κάνουμε την πράσινη ενέργεια τρόπο ζωής και το αποδεικνύουμε για ακόμη μία φορά με τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στην ηλεκτροκίνηση.