Πόσα πιστεύεις ότι ξέρεις πραγματικά για την ηλεκτροκίνηση; Δοκίμασε τις γνώσεις σου!

13/10/2022

Πόσα πιστεύεις ότι ξέρεις πραγματικά για την ηλεκτροκίνηση; Δοκίμασε τις γνώσεις σου!

Είτε έχεις είτε δεν έχεις ή τέλος πάντων ακόμη σκέφτεσαι να κάνεις το δικό σου βήμα στην ηλεκτροκίνηση, υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να γνωρίσεις και πολύ πιθανό να σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα!

1.    Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάνουν ησυχία

Το έχεις παρατηρήσει; Πιο αθόρυβα από τα κλασικά αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης, συμβάλλουν στη μείωση της ηχορύπανσης στις πόλεις επιβαρύνοντας ταυτόχρονα λιγότερο το περιβάλλον! 

2.    Χρειάζονται λιγότερο σέρβις και συντήρηση

Συνδυάζουν το ιδανικό τρίπτυχο των “Δεν”. ΔΕΝ απαιτούν τακτικές αλλαγές λαδιών, ΔΕΝ έχουν σύστημα  εξαγωγής καυσαερίων και διάταξη εξάτμισης, ούτε σιγαστήρα προ της εξάτμισης, καταλύτη ή φίλτρο καπνού και ΔΕΝ διαθέτουν σύστημα ανάφλεξης, πιστόνια, βαλβίδες ή εκκεντροφόρους άρα ΔΕΝ απαιτούν αντικατάσταση ή έστω συντήρηση σε μηχανικά μέρη!

3.    Έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης 

Τα ΗΑ έχουν βαθμό απόδοσης 80-85% έναντι του 20-30% των συμβατικών κινητήρων ΜΕΚ με ορυκτά καύσιμα κάνοντας το ΝΑΙ στην ηλεκτροκίνηση πιο δυνατό από ποτέ!

Όπως καταλαβαίνεις η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και μαζί μας μπορείς να το ανακαλύψεις από σήμερα, με το Chargespot! Εξερεύνησε τα διαφορετικά προγράμματα που προσφέρουμε, βρες αυτό που σου ταιριάζει και πάτα γκάζι στην ηλεκτροκίνηση στα πορτοκαλί!