Για ενέργεια που σε πάει πιο μακριά και στις διακοπές σου!

14/7/2022

Για ενέργεια που σε πάει πιο μακριά και στις διακοπές σου!

Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο Chargespot σε ακόμη περισσότερες γωνιές της Ελλάδας, κάνοντας τις διακοπές κάθε κατόχου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πιο «πράσινες» και συναρπαστικές! Ξεπερνώντας τα 350 σημεία φόρτισης σε όλη την επικράτεια, το Chargespot είναι παντού και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το ταξίδι τους μέσα από τον χάρτη του δικτύου φορτιστών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στο https://chargespot.gr/simeia-fortisis/, να επιλέξουν το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό τους και το Chargespot θα τους εμφανίσει όλα τα σημεία φόρτισης της διαδρομής τους.

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φορτιστές του δικτύου Chargespot, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κατεβάσουν το Chargespot app εντελώς δωρεάν στο κινητό τους (Android & iOS), να ψάξουν τον κοντινότερό τους φορτιστή και να φορτίσουν το όχημά τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια με την εγγύηση της WATT+VOLT!

Στους καλοκαιρινούς, και όχι μόνο, προορισμούς που μπορεί κανείς να βρει τους φορτιστές της WATT+VOLT, προστέθηκαν μεταξύ άλλων το εμπορικό κέντρο Veso Mare στην Πάτρα, τα ξενοδοχεία AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι αλλά και το Sivota Diamonds στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Πλέον, η χαλάρωση και η ψυχαγωγία γίνονται ένα με την ηλεκτροκίνηση χάρη στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα!

Η ολοκληρωμένη λύση μας στην ηλεκτροκίνηση είναι μαζί σου σε κάθε σου ταξίδι, για ενέργεια που σε πάει πιο μακριά και στις διακοπές σου!